O namaNaš istorijat i nekoliko reči o nama

Yum-Commerce d.o.o.

Trebinjska 4, 24000 Subotica, Srbija

Yum-Commerce d.o.o. iz Subotice je proizvodno, trgovinsko i uslužno preduzeće. Glavna delatnost preduzeća je proizvodnja unutrašnjih i spoljnih ukrasnih lajsni i elemenata od polistirola. Osnovana je 1997. godine, a sopstvenu proizvodnju ima od 1999. godine.

Proizvodni asortiman čine:unutrašnje i spoljne lajsne od polistirola, plafonske obloge od polistirola, unutrašnji i spoljašnji ukrasni elementi od polistirola, specijalni elementi po narudžbi kupca. (slova, natpisi, stubovi,......)Naši proizvodi se mogu naći u celoj Srbiji u radnjama koji su namenjeni za opremanje enterijera i eksterijera (farbare, stovarišta građevinskog materijala itd.).Preduzeće Yum-Commerce svoje proizvode pored domaćeg tržišta plasira i na inostrana tržišta.

1997

Godina osnivanja

30

Zaposlenih

Proizvodnja

Proizvodnja se odvija u novoizgrađenim proizvodnim halama sa usavršenom proizvodnom tehnologijom, koja obezbeđuje kontinuitet kvaliteta svih naših proizvoda. Konstantnim praćenjem zahteva kupaca i korisnika naših proizvoda, trudimo se da unapređujemo poslovnu saradnju kao i da usavršavamo proizvode koje nudimo.

Tehnologija proizvodnje kao i višegodišnje iskustvo u ugrađivanju naših elemenata nam omogućava da naše proizvode nudimo i za rekonstrukciju fasada koje su pod zaštitom, kao i za novoizgrađene objekte, gde arhitektura zahteva razne ornamentičke elemente.Yum-Commerce svoj poslovni uspeh gradi na kvalitetu proizvoda i na stalnom poboljšavanju partnerskih odnosa sa kupcima i sa dobavljačima preduzeća podjednako.Na poboljšanje sistema kvaliteta menadžmenta, koji je usklađen sa zahtevom standarda ISO 9001:2008 utiču svi zaposleni kao i menadžment, koji daju svoj lični doprinos kako bi se ispunili navedeni postavljeni ciljevi.