O nama

Yum-Commerce d.o.o. iz Subotice je proizvodno, trgovinsko i uslužno preduzeće. Glavna delatnost preduzeća je proizvodnja unutrašnjih i spoljnih ukrasnih lajsni i elemenata od polistirola. Osnovana je 1997. godine, a sopstvenu proizvodnju ima od 1999. godine.

Proizvodni asortiman čine:

  • unutrašnje i spoljne lajsne od polistirola,
  • plafonske obloge od polistirola,
  • unutrašnji i spoljašnji ukrasni elementi od polistirola,
  • specijalni elementi po narudžbi kupca.

(slova, natpisi, stubovi,......)

Naši proizvodi se mogu naći u celoj Srbiji u radnjama koji su namenjeni za opremanje enterijera i eksterijera (farbare, stovarišta građevinskog materijala itd.).

Preduzeće Yum-Commerce svoje proizvode pored domaćeg tržišta plasira i na inostrana  tržišta.

Danas preduzeće zapošljava više od 30 radnika. Proizvodnja se odvija u novoizgrađenim proizvodnim halama sa usavršenom proizvodnom tehnologijom, koja obezbeđuje kontinuitet kvaliteta svih naših proizvoda. Konstantnim praćenjem zahteva kupaca i korisnika  naših proizvoda, trudimo se da unapređujemo poslovnu saradnju kao i da usavršavamo proizvode koje nudimo.

Tehnologija proizvodnje kao i višegodišnje iskustvo u ugradnjivanju naših elemenata nam omogućava da naše proizvode nudimo i za rekonstrukciju fasada koje su pod zaštitom, kao i za novoizgrađene objekte, gde arhitektura zahteva razne ornamentičke elemente.

Yum-Commerce svoj poslovni uspeh gradi na kvalitetu proizvoda i na stalnom poboljšavanju partnerskih odnosa sa kupcima i sa dobavljačima preduzeća podjednako.

Na poboljšanje sistema kvaliteta menadžmenta, koji je usklađen sa zahtevom standarda ISO  9001:2008 utiču svi zaposleni kao i menadžment, koji daju svoj lični doprinos kako bi se ispunili navedeni postavljeni ciljevi.

Copyright © 2017 Yum Commerce
Design and code by ErdSoft
Za otkazivanje obaveštenja kliknite ovde!
Newsletter

Za ponude proizvoda I obaveštenja o novostima prijavite se za newsletter sad!